torsdag 5 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Regnplagede beboere ser frem til løsning

regnvand 07Regnplagede haveejere omkring den nye pop-up park på Kirkepladsen ser frem til hjælp fra By & Havn

• Efter By & Havn har asfalteret en sti i forbindelse med anlæggelse af den midlertidige park på kirkegrunden er regnvand fosset ind i haverne hos nogle af naboerne. By & Havn har tidligere oplyst, at de ikke har gjort noget forkert, men at haverne er anlagt for lavt. By & Havn har dog indvilliget i at se, om der kan findes en løsning på problemet efter påske. Og den udmelding glæder beboer Jakob Tilma, der er en af de regnvandsplagede naboer.

"Det er positivt, at By&Havn nu vil arbejde på at få løst den del af problemet, der skyldes afløb fra de nye stier. Det er dog ikke kun vores have, der er ramt, så vi beboere med haver ud til Kirkepladsen ser frem til at komme i dialog med By&Havn om at finde en løsning til gavn for alle beboere efter påske," siger han.

Jakob Tilma gør endvidere opmærksom, at det ikke kun er By & Havn, der er udfordringer med.

"Vi haveejere er i kontakt med bygherren omkring problemerne med mangelfuld dræning af skure og haver, men her skubber man alt ansvaret over på By&Havn. Vi fortsætter arbejdet for at få tjenlige haver, og vi vil gerne takke Ørestad Avis for at stille de ansvarlige parter til ansvar for anlægsfejl i vores herlige Ørestad," siger han.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme