søndag 7 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Styrelse lukker sag om Ørestad-protest

oerestad gymnasium buhhh onlineEfter bestyrelsen på Ørestad Gymnasium i flere omgange har beklaget og forklaret sig, har undervisningsstyrelsen nu nedlagt sagen

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har efter møde med bestyrelsen for Ørestad Gymnasium besluttet, at sagen er afsluttet for styrelsens vedkommende. Bestyrelsen har i flere omgange måttet forklaret omstændighederne omkring arrangementet den 7. marts, hvor undervisningsminister Merete Riisager (LA) var på besøg på gymnasiet ledsaget af præsten og debattøren Kathrine Lilleør. Eleverne viste med buhen deres utilfredshed med ministerens krav om nedskæringer, der på gymnasiet har betydet nedlæggelse af syv årsværk, hvilket også har omfattet flere lærerstillinger. Efterfølgende fik et tweet fra præsten de sociale medier til at gå amok over elevernes opførsel, der førte til, at styrelsen rejste en sag over for bestyrelsen på gymnasiet om at sørge for at finde frem til uromagerne og få dem straffet.

Læs også: Minister undsiger styrelse i Ørestad-sag

Det har dog ikke været muligt for bestyrelsen eller ledelsen på gymnasiet at identificere specifikke uromagere, hvilket styrelsen nu har taget til efterretning og droppet at forfølge sagen yderligere.    

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: