søndag 7 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Autocamper-plads til sommer ved Center Boulevard

cph autocamper parkering onlineOp til 50 autocampere bliver der plads til, når City Golf Copenhagen nu etablerer autocamper-plads på Center Boulevard

Autocampere fra hele Europa kan til sommer campere lige foran City Golf Copenhagen på Center Boulevard. På den måde er de tæt på storbyen. Og er der en golfinteresseret i vognen, er der gratis golf-instruktion til gæsterne på autocamperpladsen.
Ifølge Simon Jansen, CCO i City Golf Copenhagen, er timingen for det nye initiativ perfekt:
”Om sommeren har vi plads på vores parkeringsanlæg, i klubhuset og på golfbanen, da mange af vores egne golfspillere er på ferie. Vi ser derfor vores nye tiltag som en fantastisk mulighed for at vise klubben og golfsporten frem. Samtidig bor vi jo virkelig smukt med Naturpark Amager som nabo og tæt på metroen og derfor i kort afstand til hjertet af København.”
CPH Autocamp er indrettet med alle faciliteter til autocampere. Det er dog ikke en campingplads for campingvogne og teltliggere. I første omgang er det autocamperne og de mange golfinteresserede inde i vognene, som City Golf Copenhagen ønsker at få fat i. Der er f.eks. gratis golfinstruktion til autocamper-gæsterne hver tirsdag og torsdag i sæsonen, kl. 16.00.
”Vi ved, at salget af autocampere stiger markant i disse år. Vi ved at mange golfspillere elsker at autocampe, men vi ved også, at selv om det måske er familien, der er på ferie, er der ofte kun én golfspiller i autocamperen. Vi ønsker derfor, at hele familien skal have mulighed for at lære vores sport at kende,” siger Simon Jansen.

Campingplads opgivet
Det har længe været tanken at etablere en campingplads ved Vejlands Allé. Men i 2017 måtte Københavns Kommune droppe planerne. Det skyldes, at naturaktivister fik bremset planerne om Ørestad Fælled Kvarter ved Sundby metrostation. Om få år skal vandrehjemmet også lukke, for at give plads til erstatningsbyggeriet Vejlandskvarteret.

Læs også: Vandrehjemmet skal rives ned - 2000 boliger på Amager Fælled

CPH Autocamp. 35 euro per døgn inkl. vand og strøm. Åben 16. juni til 18. august. Kun for autocampere. www.cphautocamp.dk

Læs mere på cphautocamp.dk

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: