fredag 5 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Parkering i rabatten fortsætter i Ørestad

rabatparkering 1 onlineParkering i rabatten er blevet populært på Ørestad Boulevard, hvor flere strækninger bruges til parkering

• Problemet med parkering i rabatten breder sig på Ørestad Boulevard, hvor det på stykket syd for Hannemanns Allé er muligt at køre ind over cykelstien og ind på rabatten. En læser af Ørestad Avis har taget disse aktuelle billeder af problemet, der kan observeres dagligt på Ørestad Boulevard.
Læs også: Kommunen vil se på rabatparkering i Ørestad
rabatparkering 2 onlineKøbenhavns Kommune er ved at undersøge problemet og har ikke noget nyt om, hvor langt disse undersøgelser er, men lover at vende tilbage, så snart der er nyt i sagen.

Omfanget af den alternative parkering overrasker Nick Vikander, der også er medlem af Amager Vest Lokaludvalg.

"For at når rabatten langs Ørestads Boulevard, skal man først køre over en kantsten og en cykelsti. Kan det virkelig være lovligt? Jeg håber det giver mulighed for kommunen til at gribe ind, selv uden ny skiltning, for at beskytte de bløde trafikanter," siger han.

Ud over risikoen for cyklister og fodgængere bliver rabatten også ødelagt af de parkerede biler.

Læs også: 200 gratis p-pladser på Center Boulevard

Problemet begyndte på Center Boulevard, hvor der over en strækning på flere hundrede meter var massiv parkering i rabatten. Her fik Københavns Kommune tilladelse til at opsætte helt nye skilte, der viser, at parkering i rabatten er ulovlig.

Læs også: Sådan bliver de helt unikke p-skilte på Center Boulevard

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: