tirsdag 16 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Festlig fastelavn i Ørestad

fastelavn fields 2019 online 006Superhelte og prinsesser huserede i både Naturcenter Amager og i Field’s

• Udklædningsglade børn i Ørestad kunne vise deres superheltekostumer og fetøj ved to meget forskellige fastelavnsarrangementer. Men fælles for dem begge var, at børnene morede sig kosteligt.
fastelavn fields 2019 online 017Field’s inviterede de unge trolde og hekse til traditionel fastelavn med fastelavnsboller og slikposer fra Bilka Onestop, der sammen med tøjbutikken Name-it og Field’s stod for arrangementet.
I tre rækker slog børnene løs på de stakkels tønder, så brædderne fløj om ørerne på både dem selv og de øvrige gæster. Der var kroner til både konger og dronninger. Den bedste udklædning gik til en meget fin og sød lille pjerrot.
fastelavn naturcenter 2019 online 002

 

 

 

 

I Naturcenter Amager var der også disket op med lækkerier, og børn og voksne kunne lave deres egne fastelavnspandekager over bål. Den helt store attraktion var cykel-tønde-banen, hvor børnene skulle gennem en forhindringsbane på cykel for at komme til at slå til den store aluminiumsjunge, som var hængt op mellem to stolper. Børne havde god mulighed for at pynte deres cykler rigtig meget op med farvede bånd og vimpler.
I Traktørstedet havde de også disket op, så børn og voksne kunne få lidt ekstra godt at spise og drikke mellem turene på cykelbanen.

 

 

 

fastelavn naturcenter 2019 online 005fastelavn naturcenter 2019 online 007

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme