tirsdag 20 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Daginstitutioner på vej til Bellakvarter

bella center lokalplan onlineBellakvarter kan se frem til nye daginstitutioner blandt andet en institution, der skal integreres i det eksisterende Bella Center

• Den nye lokalplan for området omkring Bella Center er netop vedtaget i Teknik- og Miljøforvaltningen på Københavns Rådhus, og der er lagt op til et betydeligt samarbejde mellem kommunen og Bella Center i den videre udvikling af Bellakvarter. Et af elementer er blandt andet et samarbejde om daginstitution, der ifølge lokalplanen kan integreres i Bella Centers eksisterende bebyggelse. Bella Center kan også komme til at lægge arealer til et kommende beboerhus og et evt. beboerhotel. De store arealer med p-pladser sløjfes og erstattes af p-huse. I stedet skal der opføres en række boliger, hvor der blandt andet bliver stillet krav om, at der skal gøres plads til butikker eller andre udadvendte aktiviteter i gadeplan.

Læs også: Grønt lys for højhus i Bellakvarter

Som tidligere skrevet kommer der også et boligtårn og derudover også et handelstorv, to erhvervsejendomme, et P-hus, en ny kongreshal og flere grønne pladser.
Med vedtagelsen af den seneste lokalplan for området er 80 % af det nye bykvarter lokalplanlagt. 

Læs mere om lokalplanen her

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme