søndag 7 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Kirkegrunden bliver pop-up grønt område

skovkvarteret midlertdig groent omraade kirkepladsen onlineBy & Havn havde en lille julegave med til beboerne i Skovkvarteret, der nu kan se frem til at byggerodet forsvinder på kirkegrunden

 • Beboere i Arenakvarteret kan nu se frem til, at det byggerod, og den lidt ørkesløse udsigt til den blinde ende af Richard Mortensens Vej, forsvinder. Som en før-julegave til beboerne havde By & Havn nemlig en lille overraskelse med til Nabomødet mellem By & Havn og beboere i Ørestad Syd, der blev holdt tirsdag aften på Kalvebod Fælled Skole.

Læs også: Mød Anne Skovbro og By & Havn til nabomøde i Ørestad Syd

Anlægschef i By & Havn Hans Vasehus kunne nemlig præsentere en visualisering af, hvordan den grund der er tiltænkt et kommende kirkebyggeri, kommer til at se ud indtil byggeriet starter.

Ifølge Hans Vasehus kommer selve kirkebyggeriet formentlig ikke i gang før om fem til seks år, hvorfor udsigten til at få byggepladsen afløst af et grønt område vakte en del begejstring blandt de fremmødte til nabomødet fra Skovkvarteret.

De indledende tiltag vil begynde i løbet af de kommende uger og i løbet af de første måneder 2019 skulle det grønne område så småt være på plads.

arenakvarteret midlertdig groent omraade kirkepladsen online

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: