lørdag 20 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Parkering i Ørestad bliver digital

parkeringskaelder bjerget onlineI løbet af december kan p-brugere i Ørestad tage ny app i brug til parkeringstilladelse. Har du kun brug for parkering om natten, kan du slippe billigere

 ⋅ Det skal være lettere at administrere sin parkeringstilladelse for beboere i blandt andet Ørestad. Derfor har By & Havn udviklet app’en PARKinCPH, der skal give kunder muligheden for selv at bestemme, hvornår de vil købe og administrere parkeringsprodukter. Den nye app betyder samtidig et farvel til plastikkortet, der ikke længere vil være gyldigt fra 1. januar. Inden den dato skal parkeringskunder have oprettet sig i den nye app.

Endnu er hjemmesiden ikke helt på plads, men for erhvervskunder vil det være muligt at kunne oprette en brugerprofil på PARKinCPH fra den 3. december og beboere vil kunne oprette sig fra den 10. december.

Der er tre profiler af brugere. En for beboere, en for virksomheder og en for medarbejdere.

Den sidste mulighed betyder, at ansatte i virksomheder og entreprenørvirksomheder, der ikke har en parkeringsaftale med By & Havn kan købe parkeringsprodukter i app’en.

Prisen for en beboerlicens med mulighed for parkering døgnet rundt er 1001 kroner. Der kommer også en natlicens for parkering i tidsrummet mellem klokken 17.00 og 8.00 og i øvrigt i weekender og på helligdage på 625 kroner.

PARKinCPH kan både bruges fra PC, mobil og tablet, og ifølge By & Havn vil portalen udvikles over flere faser og få nye funktioner i det nye år.

Det vil forsat være muligt, at betale for parkering i betalingsautomaterne samt med betalingsapps. Det vil dog ikke længere være muligt at betale med kontanter.

By & Havn vil i øvrigt sende yderligere information ud til alle kunder, i god tid inden de nye regler træder i kraft. Informationen kommer bl.a. til at indeholde information om, hvordan man opretter sig og anvender parkeringsportalen.

Portalen findes på hjemmesiden www.parkincph.dk.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme