søndag 7 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Hele Ørestad tænder for alvor op til jul

julefest julelys byparken 2017 onlineHele fire steder i Ørestad vil der være julebelysning, der kan lyse op i den mørke tid. Der er hygge og glögg, når lysene tændes

 ⋅ Ørestads fire bydele holder traditionen tro hver deres julefest med musik, workshops, hygge og julegodter sidste uge i november. Det er også her, bydelenes smukke jule- og vinterbelysning bliver tændt.

Det største trækplaster er julefesten i Byparken, hvor der sidste år kom ca. 600 besøgende til risengrød, gløgg, live julemusik og et besøg af selveste Julemanden. Men også Ørestads tre andre bydele har efterhånden fået skabt gode juletraditioner med juleværksteder for børn og sang med Ørestad Kor. 
Julefesten i Byparken er arrangeret af Grundejerforeningen Ørestad City, der  inviterer til hygge i juleteltet i Byparken torsdag den 29. november kl. 16.30. Julemanden og hans hjælpere serverer grød fra den store gryde, og julelysene i Byparkens træer tændes omkring kl. 17.20. Nanna står ligesom sidste år for den musikalske underholdning for børn og juleglade sjæle - hun går på kl. 16.45.

julefest julelys oerestad syd 2017 online

 

Fang julelyset i Ørestad Nord
I Ørestad Nord er der julehygge med Ørestad Kor samt gratis gløgg, varm kakao og julesnacks i festsalen på Tietgenkollegiet tirsdag den 27. november kl. 16.30
Billedkunstner Jette Hye Jin Mortensen afholder gratis workshop i samarbejde med Anders Thorseth fra DTU Fotonik. Her introduceres lysets spektrumfarver gennem naturvidenskabens briller for store og små og deltagerne kan selv lave DYI-prismelinser til mobiltelefonens kamera. Deltagerne inviteres til indfange områdets kunstværker og lyset omkring os gennem prismelinsen og dele billeder på Instagram og Facebook under #OnePrismOrestad. Her er det Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter, der er arrangør.

Julehygge i Ørestad Syd
Den  28. november kl. 16 er der gratis gløgg, varm kakao og æbleskiver hos Café & Restaurant 8TALLET arrangeret af Grundejerforeningen Ørestad Syd. Julie Dufour, arkitekt og designformidler, inviterer hele familien til at deltage i et hyggeligt juleværksted, hvor man kan designe og bygge sit eget julepynt af alle mulige finurlige materialer, mens Ørestad Kor synger julen ind.

julefest oerestad kor crowne plaza onlineKor og juleklip i Crowne Plaza
Grundejerforeningen Ørestad City Syd inviterer til koncert, juleworkshop og hygge i Hotel Crowne Plazas atrium mandag  den 26. november kl. 16.30. Ørestad Kor synger julen ind, Crowne Plaza leverer gløgg, varm kakao, brunkager og æbleskiver, og der er juleværksted for hele familien. Du kan også komme med på rundvisning i hotellet. Den fokuserer på Crowne Plazas bæredygtige profil og slutter på 20. sal, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt over Ørestad. Deltagelse i rundvisningen, der er gratis, kræver tilmelding, som kan ske her:

Tilmeld dig rundvisningen her.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: