søndag 19 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

520 nye hotellejligheder i Ørestad

CabinIndvielse online

Anne Skovbro fra By og Havn og tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen deltog sammen med grundlæggeren Niels Fennet i indvielsen af Cabinn Apartments

・Cabinn i Ørestaden satser nu stort på hotellejligheder, hvor hvert værelse er udstyret med et lille køkken og et køleskab. Konceptet har været afprøvet med succes på Cabinn Metro, hvor godt 50 værelser har været konverteret til hotellejligheder. Og tidligere på måneden kunne grundlægger af Cabinn Niels Fennet så byde velkommen til gæster og partnere ved en stor reception i anledning af åbningen af yderligere 520 hotellejligheder ved siden af Cabinn Metro. Cabinn Apartments, som er navnet på det nye kompleks fik blandt andet besøg af tidligere erhvervsminister og nuværende direktør for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen samt adm. dir. for By og Havn, Anne Skovbro.

Cabinn online
Niels Fennet brugte sin velkomsttale til så småt at indlede forhandlinger med Anne Skovbro om opkøb af yderligere arealer i området omkring Cabinn, så Niels Fennets ambtion om at få samlet en hel karré til sine Cabinn-forretninger, kan blive en realitet. Ud over de 520 værelser i Cabin Apartments er der også konferencefaciliteter og en biograf, der kan anvendes til forskellige formål.
Værelserne går fra enkeltværelser til suiter med to værelser og plads til fire gæster.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme