søndag 19 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Udlejning begynder i Organistens Hus i Bellakvarter

organistens hus skitsePå hjørnet af Ørestad Boulevard og C. F. Møllersvej er et særegent byggeri snart klar til udlejning.

 • Umiddelbart ligner det to huse, der er sat oven på hinanden. I bunden et rustikt murstensbyggeri i forskellige nuancer, og ovenpå er der placeret et tårn i lyst aluminium som piberne på et orgel. Hele bebyggelsen rummer 82 boliger fra stuen til 9. sal i aluminiumstårnet. De fleste boliger har enten altan, tagterrasse eller fransk altan med udsigt ud over kvarteret. Lejlighederne varierer i størrelse fra 2 - 6 værelser og 54 - 159 m².

organistens hus områdetegningOrganistens Hus er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og tårnet, som rejser sig fra 5. til 9. sal, er tænkt som et pejlemærke i kvarteret. Tagarealerne er blandt andet udnyttet til fællesarealer, hvor det er muligt for beboerne at have nyttehaver eller drivhuse. Det er allerede nu muligt at skrive sig op som interesseret i at leje en af boligerne, og den 14. oktober kl. 15.00-16.00 kan prøvelejligheden besøges.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme