fredag 26 april 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Menneskejagt i Ørestad mandag aften

politi rygEn politibil fra Københavns Politi blev ved midnatstid smadret, da den jagtede føreren af en bil, som forsøgte at flygte fra politiet

• "De har lige været inde i Byparken med hunde og lygter. Der er både brandbil, ambulance, akut læge og strømere".
"De råber og skriger af nogen nede i Byparken og har hunde med - tror de leder efter nogen".
"Blå blink og hundepatrulje den halve nat. Og jeg joker ellers altid med, at vi bor så langt ude, at de kriminelle ikke kan finde herud".
Kommentarerne strømmede ind på facebookgruppen Ørestad omkring midnat mandag. Beboerne omkring Byparken i Ørestad City blev vidner til en stor politijagt.

Dramaet startede da en politipatrulje fik øje på tre unge mænd i en bil ved Field's, og  gerne ville  tale med føreren af bilen. Men bilisten stak af, og betjentene satte efter. Under eftersættelsen kørte de to biler sammen. Og kort efter var området fyldt med mere politi samt ambulance, akutlæge og brandbil.

Politi gennemsøgte alle gårde og stier. Tre mænd blev efterfølgende anholdt i området omkring Byparken.

Tirsdag morgen kunne vagtchef Thomas Tarpgaard fra Københavns Politi fortælle Ekstra Bladet, at ingen var kommet alvorligt til skade.Flere undersøgelser skal nu klarlægge hændelsesforløbet, bl.a. om  påkørslen var var et uheld, eller om betjentene kørte ind i bilen for at stoppe den.

Foreløbig er føreren af bilen sigtet for forskellige overtrædelser af færdselsloven.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme