lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Anne Skovbro er ny direktør for By & Havn

anne skovbroDet bliver den 49-årige Anne Skovbro, der bliver ny administrerende direktør i Udviklingsselskabet By & Havn. Anne Skovbro kommer fra en stilling som filantropidirektør i Realdania, og afløser derved Jens Kramer Mikkelsen på posten

Bestyrelsen i By & Havn er ovenud tilfreds med rekrutteringen og ser frem til et tæt og ambitiøst samarbejde med den nye administrerende direktør. 

Bestyrelsesformand for By & Havn, Carsten Koch, siger:

”Vi ser frem til samarbejdet med Anne Skovbro, som med sin stærke og mangeårige erfaring inden for byudvikling er et perfekt match til de opgaver, som en administrerende direktør i By & Havn skal håndtere. Med denne ansættelse sætter vi kursen for By & Havn i de kommende år og vi har store forventninger til at Anne Skovbro løfter disse opgaver i fællesskab med By & Havns dygtige medarbejdere”. 

Den nye administrerende direktør glæder sig til de nye udfordringer.

”Det er en drømmestilling at være med til at videreudvikle og forme København. By & Havn er en fantastisk motor til at bevæge de store udviklingsområder i København som Ørestad og Nordhavn til bæredygtige bydele i international klasse og skabe en levende havn, som både omfavner det rekreative og en velfungerende erhvervshavn under ét. Jeg glæder mig til at samle tråden op og fortsætte den dygtige udvikling af selskabets opgaver, som jeg kender fra den anden side af bordet. Det er et arbejde, som jeg går ind i med et stort engagement, men også med ydmyghed.”, siger Anne Skovbro. 

Anne Skovbro tiltræder posten 20. august. Jens Kramer Mikkelsen fratræder stillingen 31. juli. Læs også: Kramer stopper i By & Havn

 

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: