fredag 22 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Vi kan roligt regne med trafikkaos under Ishochey VM

ishockey vm trafikIshockey VM starter i dag med de to første kampe i Royal Arena. Frem til 20. maj vil der ankomme omkring 12.000 tilskuere til HVER af de 34 kampe i arenaen

I dag klokken 16.15 starter kampen mellem Frankrig og Rusland, og klokken 20.15 er det Sverige og Hvideruslands tur til at spille.

I Trafiktårnet ved Dybbølsbro sidder folk fra Københavns Kommune og Trafikstyrelsen og følger den trafikale situation tæt.
 
”Vi forsøger at afhjælpe trafikken, hvor vi kan, ved hjælp af skiltning, information osv., men man må forvente et generelt øget pres på trafikken på Ørestads Boulevard, Hannemanns Allé og Center Boulevard,” siger enhedschef Jakob Bülow Find fra Teknik- og Miljøforvaltningen i København.  
 
Som trafikant kan man holde sig opdateret via trafikkenhovedstadens app eller Twitterprofil, ligesom der vil blive informeret via P4’s trafikradio.
 
Hannemanns Alle
Der vil være indsnævring til et spor i hver retning på Hannemanns Allé i hele perioden. Det betyder, at der må forventes kø, der kan i perioder blive spærret helt for trafik på Hannemanns Allé. Det slyldes at der er oprettet en fanzone på den anden side af vejen, og tilskuerne vil gå frem og tilbage mellem fanzone og arena.

Det vil være politiet der beslutter i situationen. Der er blevet opsat infoskilte om at Hannemanns Allé er indsnævret. De er placeret ved Vejlands Allé på Center Boulevard, Ørestads Boulevard og på Englandsvej ved Løjtegårdsvej når man kommer fra Dragør. Der er også opsat skilte ved afkørsel 19, når man kommer fra Øresundsmotorvejen.
 
Ove Arups Vej
Ove Arups Vej (under Field's og forbi Crowne Plaza til Hannemanns Allé) spærres i hele perioden. Trafik fra hotellet og parkeringskælderen skal køre ud via Arne Jacobsens Allé. Dette vil give et øget pres på krydsene ved udkørselen fra Field's parkeringskælder og Arne Jacobsens Allé. Der arbejdes på, om det er muligt at justere på fordelingen af grøn tid i signalet på Arne Jacobsens Allé/Ove Arups Vej og signalet ved udkørslen fra parkeringsanlægget Field's, således at det får trafikken til at flyde bedre.
 
Bus-parkering
Mange af tilskuerne vil komme med busser, Øresundstoget og Metro. Til alle busserne er der etableret busparkering på arealet bag Cabinn Metro, med ind- og udkørsel til Center Boulevard. Der er opsat henvisningsskilte til denne bus-parkering ved frakørslerne på motorvejen.

I Royal Arena afvikles alle kampe i den ene af de to VM-puljer. Her spiller Frankrig, Sverige, Rusland, Hviderusland, Tjekkiet, Østrig, Slovakiet og Schweiz. Derefter spilles semifinaler, bronzekamp og finale i Royal Arena 19.-20. maj. Danmark er med i VM, men spiller alle sine indledende kampe i Jylland.
Se fuldt program her: https://www.new-iihf.com/dk/events/2018/wm/schedule

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.