fredag 22 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Breaking: Kramer stopper i By & Havn

jens kramer mikkelsen nordhavn01

Efter 11 år på posten som direktør for By & Havn stopper Jens Kramer Mikkelsen til sommer, skriver By & Havn. Her følger By & Havns Pressemeddelelse: Orientering om generationsskifte i By & Havn:

Med udgangen af juli 2018 fratræder administrerende direktør Jens Kramer Mikkelsen efter gensidig overenskomst sin stilling i By & Havn.

Da bestyrelsesformanden stopper med udgangen af næste år, er det af hensyn til kontinuitet i ledelsen af selskabet fundet nødvendigt at sikre en glidende overgang i ledelsen af selskabet, så en ny direktør kan nå at blive sat ind i arbejdet sammen med bestyrelsesformanden.

jens kramer mikkelsen nordhavn 02Bestyrelsesformand Carsten Koch udtaler: ”Jens Kramer Mikkelsen har været direktør i By & Havn siden selskabet i 2007 blev etableret, og han har ført det sikkert gennem både høj- og lavkonjunktur, og har netop præsenteret selskabets bedste resultat til dato.

Jens Kramer Mikkelsen har ydet en formidabel indsats for selskabet og for Københavns byudvikling i det hele taget, og kan med stolthed se tilbage på en række færdiggjorte og særdeles attraktive bydele både i Ørestad, Nordhavn og Sydhavn - bydele, som han har sat sit præg på, og en udvikling ingen havde forestillet sig, da de politiske aftaler om metro og Ørestad blev indgået i 90’erne”.

Jens Kramer Mikkelsen udtaler: ”Det har været en fantastisk rejse med den helt unikke model, By & Havn repræsenterer. Jeg ser frem til fortsat spændende udfordringer og opgaver i mit nye liv”.

Der skal nu findes en ny direktør, og processen herfor går i gang nu.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.