fredag 22 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

André fortsætter som AVLU-formand

andre just vedgren webDet nye Amager Vest Lokaludvalg konstituerede sig tirsdag aften 3. april. André Just Vedgren fortsætter som formand

De to erfarne medlemmer André Just Vedgren og Kresten Thomsen blev enstemmigt valgt som formand og næstformand. Erhardt Franzen blev valgt som lokaludvalgets repræsentant i Naturpark Amagers brugerråd og Robert Nielsen som lokaludvalgets repræsentant i Sundby Områdefornyelse.

Lokaludvalget besluttede sig desuden for at nedsætte fire arbejdsgrupper. Indtil videre med samme afgrænsning som i forrige valgperiode, nemlig fysisk plan og miljø, kultur og fritid, børn og unge og endelig for social, sundhed, omsorg og integration.

13 medlemmer er helt nye i det 23 personers store udvalg. Blandt andet derfor har lokaludvalget besluttet at der skal være plads til nye ideer og forslag til at gøre tingene på en ny måde.  Derfor er der mulighed for at arbejdsgrupperne kan ændres og fokuseres anderledes.

Arbejdsgrupperne er åbne for deltagelse af alle borgere, der har et hjerte, der banker for Amager Vest, og mødedatoerne vil blive lagt på hjemmesidens kalender, så snart de er fastlagt i maj måned.

LÆS OGSÅ: Det nye lokaludvalg

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.