fredag 22 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Lokaludvalg trækker kritik tilbage

avlu opst moede 2011Amager Vest Lokaludvalg har udsendt en såkaldt berigtigelse. Det sker i forbindelse med en artikel i Ørestad Avis, om at Københavns Kommune ikke har lyttet til et høringssvar fra lokaludvalget

Artiklen blev bragt i Ørestad Avis trykte udgave 7. februar. (http://www.oravis.dk/index.php/5497-kommunen-ignorerer-lokaludvalgets-horingssvar). Den handler om en lokalplan for Ørestad City Nord, som lige nu er i offentlig høring. For tre måneder siden afgav lokaludvalget høringssvar i en intern høringsrunde. Men dette høringssvar er slet ikke blevet tilgodeset i det udsendte lokalplanforslag. Og det var formand for lokaludvalget, André Just Vedgren, stærkt utilfreds med. Hvilket Ørestad Avis refererede.

Det viser sig nu, at Københavns Kommune slet ikke har modtaget det interne høringssvar fra lokaludvalget. Vi bringer her berigtigelsen fra Amager Vest Lokaludvalg i sin fulde ordlyd:

"Berigtigelse

Seneste udgave af Ørestad Avis bragte en historie om, at Københavns Kommune ikke lyttede til Amager Vest Lokaludvalgs høringssvar vedr. høringsforløb i forbindelse med udarbejdelsen af lokalplan 309 ”Ørestad City Nord” med kommuneplantillæg. Der er sket en misforståelse. Forvaltningen har ikke modtaget oplysningerne og har derfor ikke kunnet behandle lokaludvalgets synspunkter. Forvaltningen har dog nu ifm. den offentlige høring modtaget synspunkterne som opsummering af de pågældende ønsker til ændringsforslag.”

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.