tirsdag 16 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Fuldt stop for grundsalget i 2007

Arealudviklingsselskabet I/S solgte byggeret til 20.000 etagemeter sidste år. I de to foregående år blev der solgt 830.000 etagemeter.

Image Det fremgår af årsregnskabet for 2007, som netop er offentliggjort. Arealudviklingsselskabet blev stiftet i oktober 2007 ved en fusion af Københavns Havn A/S og Ørestadsselskabet I/S. Regnskabsperioden omfatter derfor også tiden hvor Ørestadsselskabet stadig eksisterede.

Ifølge regnskabet fik selskabet i 2007 et overskud på 286 mio. kr. Regner man de gældsposter med, som selskabet overtog ved stiftelsen, bliver det til et underskud på 356 mio. kr.

Arealudviklingsselskabets adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen pointerer, at man skal se selskabets resultater og værdiskabelse i et langt tidsperspektiv, da efterspørgslen efter ledige lejemål og arealer kan forventes at variere betydeligt fra år til år.

”Værdiskabelsen på selskabets ejendomme har højeste prioritet og vi har et pænt udviklingspotentiale. Her tænker jeg f.eks. på selskabets arealers unikke beliggenhed. Enten i kraft af en placering ved vandet eller - som Ørestad - med en moderne infrastruktur, beliggende ved store grønne områder,” siger Jens Kramer Mikkelsen.Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme