tirsdag 16 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Ørestad tilbydes graffiti-værn

Alle ejer- og andelsboligforeninger på Amager har modtaget et tilbud fra Københavns Kommune, om at deltage i den såkaldte  graffitiafrensningsordning. Ved tilmelding inden 15. maj renser og imprægnerer kommunen facaderne gratis.

Herefter sørger kommunens entreprenør for at holde tilmeldte facader graffiti-fri for et mindre gebyr. På nuværende tidspunkt er over 42 km facade i København tilmeldt ordningen.

Amager er udover Østerbro den bydel i København, der har oplevet den største stigning i graffitihærværk. Sidste graffitioptælling, foretaget af Rostra Research, viste, at der i 2007 var en stigning på over 65 procent på Amager.

Claus Robl, Centerchef for Renhold i Københavns Kommune, udtaler i en pressemeddelelse:

"Ved at holde Amager fri for hærværksgraffiti er du med til at værne om en bydel, som er under udvikling og har et spændende bymiljø - samt hjælpe til med at holde Amager ren og tryg. Derfor håber kommunen, at boligforeninger, der har problemer med hærværksgraffiti, vil støtte initiativet".

Læs mere om Københavns Kommunes graffitiafrensningsordning på www.stopvandalisme.dk .

Selve graffiti-rensningen foretages af kommunens entreprenør, Alliance Clean & Care, som patruljerer på alle hverdage og renser facaden, hvis den er blevet udsat for hærværksgraffiti. Samtidig anmelder Alliance Clean & Care tilfældet til politiet.
På Amager koster det 27 kr. pr. løbende facademeter pr. kvartal at være en del af ordningen.

Side  page 2 af  numpages 2


Kommunikations-sekretariatet

Njalsgade 13
Postboks 452
1505 Kbh. V

Telefon
3366 3755

Direkte
3366 3386

Telefax
33667107

E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.tmf.kk.dk

7. marts 2008


For yderligere oplysninger, kontakt:
Centerchef, Claus Robl, på telefon 33 66 36 03 eller  HYPERLINK "mailto:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." \o "blocked::mailto:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Teknik- og MiljøforvaltningenKultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme