fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Hyggelige fotografier fra lystænding i Nord

jul nord julepynt Over 500 var mødt op til lystændingsfest i Ørestad Nord torsdag den 29. november. Dagens startede med lystænding af Mads Vegas' installationer langs Emil HOlms Kanal og i søen ved Grønningen. Derefter var der julefest i Tietgenskollegiets festlokaler

Lystændingsfesten er en årligt tilbagevendende tradition i bydelen Ørestad Nord, hvor DR Byen, Universitetskaven, KUA, ITU, Karen Blixen Parken og Metropol ligger. Den innovative kunstneriske vinterbelysning i træerne og langs Universitetskanalen løber fra december til februar hvert år, hvor en ny bygning eller organisation er vært ved Lystændingsfesten. Arrangementet afholdes og finansieres af grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter. Se mere på www.orestad.net.

jul nord julepyntVærkstedsførere og kulturformidlere Julie Dufour Weise og Gitte Mathiasen lavede en workshop for børn, hvor man kunne bygge sine egne stjerner ud af genbrugsmaterialer.

jul nord julepynt

'Jazz-Trio' fra Det Rytmiske Musikkonservatorium spillede under workshop og spisning.

Aftenen fortsatte med koncert af den københavnske folk-, funk- og jazzorkester Cosmic Clown, og så festede kollegianerne videre.

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: