Irma lukker

irma_webIrmas ledelse har besluttet at lukke Irma på Kongelundsvej 65. Sidste åbningsdag bliver søndag den 20. november. Der bliver ingen særlig markering af lukningen, men en del varer sælges med rabat, så varelageret bringes ned

”Kongelundsvej har fået flere og flere discountsupermarkeder og det mærker vi. Desuden kan vi ikke præsentere hele Irmakædens varesortiment i butikken, fordi den er så lille. Så alt i alt ser vi ikke nogen fremtid for Irma på den adresse”, siger distriktschef for Irma Amager, Erik Pedersen.

Irma i mindst 30 årIrma har ligget på adressen i mindst 30 år og har blandt andet været kendt for sine vinsmagningsaftener og gode betjening. Ekspedienterne er kendte for at sætte elastik rundt om æggebakkerne ved kassen.

For kun  tre år siden blev butikken renoveret og nyindrettet, som en af de sidste af de i alt 75 Irmabutikker.“Jeg tror at det er 30 år siden, at der er blevet gjort noget ved butikken her, så vi glæder os meget til at være færdige”, sagde daværendebutikschef Susanne Sonberg.

Åbner i ØrestadIrma forventer at åbne en ny butik på Edvard Thomsens Vej 2 i Ørestad City i anden halvdel af 2012. Bygningen er under opførelse netop nu.”På den nye adresse får vi mere plads og kan præsentere flere varer. Det glæder vi os til”, siger Erik Pedersen.

Hvornår åbnede Irma på Kongelundsvej egentlig? Fortæl os om det herunder:

  • louise raaschou OKT 2015Det nye år kickboksede sin ankomst, men hvad, der ikke slår en ihjel, gør forhåbentlig en tyndere. Og i hvert fald nostalgisk efter gode, gamle ’19

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk