lørdag 4 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Den er helt gal med badeforhænget

Flere hundrede indflyttere i Ørestad river sig i håret. De skal selv montere gardinskinne i deres bruseniche, og det eneste sted den kan sidde, er i loftet

Det betyder at badeforhænget, som man sels skal købe, skal være næsten tre meter langt for at nå ned til gulvet. Og den slags badeforhæng sælges ikke i almindelige forretninger.

I den forbindelse har vi haft en kolossal mængde henvendelser fra alle de nye amar'kanere i Ørestaden, hvor en smart gardinsælger har overbevist arkitekten om, at man "bare" skal montere en ganske almindelig gardinskinne på loftet. Ingen har tænkt på at så passer den danske standard-højde på 2 meter jo slet ikke. I øvrigt slet ikke en optimal placering mht. "suget" under badning! siger Kim Pallesen fra handelsfirmaet Van Der P. som er specialiserede i badeforhæng og stænger - især de typer og størrelser som ingen andre har. Firmaet kan levere forhæng i 30 forskellige størrelser.

En læser - Kasper Egeberg har haft problemet på tæt hold. Og kan henvise til en anden forhandler.

- Det er jo noget værre rod! Heldigvis kan man købe et ekstra langt badeforhæng (hvidt) hos Rasmussen Søn & Sønner på Amagerbrogade 135. Jeg har ikke aktier i butikken – har blot haft et tilsvarende problem selv, skriver Kasper Egeberg.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: