lørdag 4 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Petanquebanen flytter

I dette efterår flyttes petanque og træningspavillonen fra Nordre Digevej

Begge dele bliver genopstillet på Grønningen, Ørestad Nords grønne område mellem Karen Blixen Parken og Fælledhaven. Flytningen  er en del af helhedsplanen for Grønningen, som nu er vedtaget og skal til at blive realiseret.

Ørestad Nords brugere og borgere har mange ideer til nye funktioner og elementer, som kan åbne op for en mere varieret brug af Grønningen. Ideerne er kommet frem ved workshops, afholdt af Ørestad Nord Gruppen i efteråret 2006, og en arbejdsgruppe har samlet ideerne i et idékatalog.

Grundejerforeningen har bakket op om beboernes ønsker og har ansat Opland Landskabsarkitekter til at udvikle en helhedsplan, der samler de mangfoldige ideer til et sammenhængende projekt. Helhedsplanen opdeler Grønningen i tre delområder: det nordligste område får en urban karakter, det centrale område får en park-lignende karakter og det sydligste område, der danner overgang til Amager Fælled, får et mere naturligt udtryk.


Grundejerforeningen har bevilliget midler til første etape af helhedsplanen, som omfatter anlæggelsen af større områder med buske, som skal skabe læ, danne opholdszoner og gode betingelser for småfugle.

Anlægsarbejdet med første etape af helhedsplanen forventes opstartet i oktober 2007.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: