lørdag 26 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

1.000 rollespillere på vej til Under Vand

 

klimabeat_cykling_400
Under Vand har i de sidste to år huset banebrydende event som for eksempel Verdens Bedste Fest og Klimabeat (billedet).
Kulturstedet Under Vand ved Ørestad Station har ligget stille i et halvt år. Forhandlinger mellem Københavns Kommune og By & Havn om stedets fremtid trækker ud

Men måske bliver den tidligere cykelkælder snart befolket af orker, elvere og trolde. Foreningen Rollespilsfabrikken vil nemlig gerne flytte til Ørestad fra deres nuværende lokaler i Nordvestkvarteret.

Foreningen arrangerer blandt andet rollespil på Amager Fælled og har omkring 1.000 medlemmer - både børn og voksne - fra hele København.

Det er planen at rollespillerne skal dele kælderen med andre foreninger, ligesom der også skal indrettes toiletfaciliteter, festlokale, møderum mv. som de lokale borgere kan bruge.
Det er Folkeoplysningsudvalget som skal aføre om foreningen kan få det nødvendige lokaletilskud, så flytningen kan blive en realitet.

“Foreningens medlemmer har sagt god for at flytte,  hvis vores ønsker til økonomi og fysiske rammer kan opfyldes. Nu er det op til kommunen og By & Havn at blive enige om økonomien”, siger Anders Berner fra Rollespilsfabrikken.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: