lørdag 4 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Erhvervsdomicil ved Digevej?

Debat: Et erhvervsbyggeri på den ledige grund ved siden af Psykiatrisk Hospital vil gøre det umuligt at foretage den nødvendige udvidelse af de psykiatriske sengepladser i kommunen, skriver Peter Gross, beboer på Cypernsvej

Image
Peter Gross
På Københavns Kommunes hjemmeside, under Teknik- og Miljøudvalgets belutningsprotokoller pr. 20.06., kan man se at der er fremsat forslag til lokalplanen omkring opførelse af et erhversdomicil ved Digevej mellem Psykiatrisk Hospital og Vejlands Allé. Forslaget vil senere på året blive sendt til høring via en hjemmeside og lokalaviserne. Man kan af forslaget direkte se, at man ikke har ønsket at udnytte muligheden for senere udvidelse af hospitalet, og hvem "man er" ved jeg ikke, men jeg er lidt forundret.

Allerede kort tid efter opførelsen af hospitalet på Digevej, har man i perioder oplevet et stort pres i antallet af patienter, og H:S har tidligere, på trods af behandlingsbehovet, lukket patientafsnit grundet sparekrav. Ligeledes lukkede H:S for et par år siden den psykiatriske skadestue, og efterfølgende genåbnede personalet på stedet skadestuen, og dette imod ordrerne fra H:S-ledelsen.

{sidebar id=3}Der er stadig en alt for lille dækning af det psykiatriske behandlingsbehov, og som sagt så undrer det mig, at man i kommunen allerede nu vil afskrive sig fremtidige udvidelsesmuligheder af det psykiatriske hospital. Dette bliver nemlig konsekvensen af opførelse af et sådant erhversdomicil. Efter min mening, så tænker man for kortsigtet og ikke på fremtidens behov inden for den psykiatriske behandling. Jeg synes, at man burde overveje at undersøge behandlingsbehovet bedre..

Peter Gross, Cypernsvej

 


Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: