lørdag 4 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Lambrusco, fruer og hornmusik

klassiskpicnic1 400En udvalgt skare havde fundet vej til naturcentret 21. juni, for at høre klassisk blæsermusik og indtage middagen under åben himmel

 Musikerne var i sikkerhed for eventuelle regnbyger under det store tag over Traktørstedet, men der faldt nu ikke en dråbe, og flere tilskuere bredte sig på medbragte tæpper i græsset foran spillestedet.

Det Harmoniske Selskab spiller overset blæsermusik fra tiden omkring år 1800. Musikerne spiller på historiske instrumenter, fordi mange af komponisternes finesser først dukker op, når værkerne bliver spillet på de instrumenter, de er tænkt for. Igennem 15 år har ensemblet afholdt en meget lang række koncerter og har opført adskillige værker for første gang i Danmark.

 

klassiskpicnic2 400
- Det har været en dejlig og rolig musikalsk oplevelse, og så er det jo altid fantastisk at være herude, når vejret er godt, sagde Mette og Roy, som sammen med datteren Christina var cyklet ud til naturkoncerten fra Bastiansminde, hvor de bor.På fælleden blev repetoiret udvidet til også at omfatte kendte passager fra kendte operaer, blandt andet Tryllefløjten.

 

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: