lørdag 4 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Pinligt, Geertsen!

Venstre var i budgetforhandlingerne med til at træffe beslutningen om Kløvermarken. Det er derfor pinligt at være vidne til, at Venstre nu springer fra aftalen med en tynd undskyldning om, at de billige boliger vil ødelægge boldbanerne, skriver Lise Thorsen, suppleant til Borgerrepræsentationen for Socialdemokraterne, i dette indlæg:
 
I budgetforhandlingerne i efteråret 2006 var der bred enighed om, at Kløvermarken skal udvikles til et nyt idræts- og boligområde med et betydeligt indslag af billige boliger. Forslaget skal sikre boliger til de mange københavnere med helt almindelige lønindkomster, som de opskruede boligpriser presser langt uden for byen. Samtidig skal Kløvermarkens boldbaner bevares og udbygges, og idrætsfaciliteterne skal have et tiltrængt løft.


Venstre var i budgetforhandlingerne med til at træffe beslutningen om Kløvermarken. Det er derfor pinligt at være vidne til, at Venstre nu springer fra aftalen med en tynd undskyldning om, at de billige boliger vil ødelægge boldbanerne. Hvordan i alverden kan borgmester Martin Geertsen nå frem til den konklusion? Det er hans egen forvaltning, som på side 21 i startredegørelsen for Kløvermarken sort på hvidt slår fast, at "antallet af boldbaner kan bevares sammen med det foreslåede boligbyggeri". 

Læser borgmester Martin Geertsen ikke sin egen forvaltnings papirer? Stoler han ikke på sin egen forvaltnings beregninger? Eller ved han ganske enkelt ikke, hvad han taler om? Sandheden er desværre nok den, at Venstre og borgmester Martin Geertsen ikke ønsker at medvirke til billige boliger i København - alene fordi det er et socialdemokratisk forslag. Men hvis han tror, det går ud over socialdemokraterne, tager han fejl. Vi arbejder nemlig ufortrødent videre for at sikre en by, alle har råd til at bo i. Hvordan Venstre vil forklare vælgerne, at det gør de ikke, overlader vi trygt til dem selv.
 
Af Lise Thorsen, suppl.til BR for S.

Bornovej 20

2300 S.

Læs også "Billige boliger, jamen så tag dog et ansvar" og "Billige boliger i Ørestad?"  

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: