lørdag 4 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Flere indbrud i biler

På bare en uge fik politiet 33 anmeldelser af tyveri fra biler på Amager. Det er en markant stigning, oplyser Tyverigruppen ved Station Amager

Der er sandsynligvis tale om professionelle bander, som først og fremmest går efter navigationsudstyr. De arbejder ofte mellem midnat og klokken tre om morgenen. Fremgangsmåden er, at de finder biler, hvor der er installeret holdere til navigationsudstyr, hvorefter de knuser ruden og stjæler GPS´en, som folk ofte opbevarer i handskerummet eller under sæderne.
Samtidig gennemroder tyvene selvfølgelig bilerne for at finde andre værdigenstande.


{sidebar id=2}Nattetyve
Der har tidligere været en bølge af lignende indbrud i biler, hvor personer fra Østeuropa har været særdeles aktive. Tyverierne sker både i private indkørsler og på offentlige parkeringsanlæg og pladser.

Tyverigruppen på Station Amager opfordrer bilejerne til at fjerne både GPS og GPS-holder fra bilen, hvis man er væk fra den i en længere periode.

Politiet beder også borgerne om hjælp til at pågribe tyvene. Hvis man observerer noget mistænkeligt i sit kvarter i de tidlige nattetimer, kan Station Amager kontaktes på tlf. 32 58 14 48

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: