• Redaktionen
  • Kultur

Ørestad Festival flyttet til Nordhavn

”Foreningen for upcoming musik” må flytte sine festivalplaner fra Ørestad til Nordhavn. Men næste år skal der være musik i Ørestad

Image

ØRESTAD SYD: Foreningen havde planlagt at afholde en ny, stor musikfestival på en grund i Ørestad Syd, som Københavns Kommune har byggeretten på. Men pladsen når ikke at blive klar til sådan et arrangement, har foreningen fået at vide af kommunen. "Upcoming Music" har derfor flyttet festivalen til teater- og kulturhuset "Docken" i Færgehavn Nord i Københavns Nordhavn.

Musikplads i Ørestad Syd
Men fra 2008 skulle festivalen gerne have fast adresse i Ørestad. Ørestadsselskabet har planer om at indrette nogle af de ledige byggegrunde i Ørestad Syd til en kombineret idræts- og musikplads. Her skal blandt andet gymnasiet kunne dyrke idræt, og arealet skal samtidig kunne anvendes til musik- og teaterbegivenheder.
- Det vil sige at der skal være strøm, vand, afløb og parkeringsmuligheder. Så det kræver en del planlægning, før vi kan sige at pladsen er en realitet. Det skal også understreges, at pladsen er midlertidig, da jorden jo er byggegrunde, som er til salg, siger Rikke Faaborg fra Ørestadsselskabet.

Alle er upcoming

Festivalen ”Uhørte Toner” præsenterer 14-16 bands fra Danmark, Norge og Sverige. Festivalen kommer til at bestå af to scener, og finder sted fra 15. juli. Der er tale om "upcoming" bands, og også alle festival-medarbejderne er upcoming, fortæller Claus Mortensen, der er formand for foreningen.
- Alle bands er de bedste af dem, der ikke er brudt igennem endnu. Det bliver en festival for hele København, for hele Danmark og hele Norden, siger Claus Mortensen.
Bands, der er interesserede i at spille til festivalen, kan kontakte Claus Mortensen på tlf: 4050 7821.

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk